Ένας αγαπημένος υπερ-ήρωας επιστρέφει στη θερινή μεγάλη οθόνη. Καλή σας διασκέδαση!

Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του

Ο Πίτερ Πάρκερ ταξιδεύει στην Ευρώπη για να συναντήσει τον Νικ Φιούρι, ο οποίος του αναθέτει μια νέα αποστολή που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό του, αλλά και έναν αναπάντεχο αντίπαλο.

Σκηνοθεσία Τζον Γουότς με τους: Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τζέικ Τζίλενχαλ

Διακοπές στην Ίμπιζα

Πρόθυμος να ικανοποιήσει την Καρόλ, με την οποία είναι ερωτευμένος, ο συντηρητικός Φιλίπ δέχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του γιου της για διακοπές στην Ίμπιζα.

Σκηνοθεσία Αρνό Λεμόρ με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Ματίλντ Σενιέ, Λέοπολντ Μπούχσμπαουμ

70 Πεντακοσάρικα

Μια γυναίκα πρέπει να βρει επειγόντως 35.000 ευρώ για να πάρει πίσω την κόρη της από διεφθαρμένους κοινωνικούς λειτουργούς που απειλούν να τη δώσουν για υιοθεσία. Την ώρα, όμως, που είναι έτοιμη να πάρει δάνειο, στο τραπεζικό κατάστημα γίνεται ένοπλη ληστεία.

Σκηνοθεσία Κόλντο Σέρα με τους: Έμα Σουάρεζ, Ούγο Σίλβα, Νάταλι Πόζα

 

Διακοπές στη Βενετία

Ο 14χρονος Εμίλ ντρέπεται που είναι μέλος μιας ανορθόδοξης οικογένειας η οποία ζει σε τροχόσπιτο. Θα νιώσει ακόμα πιο αμήχανα όμως όταν η Πολίν, ο σχολικός του έρωτας, τον προσκαλέσει στο κονσέρτο της στη Βενετία και ο πατέρας του βρει την τέλεια ευκαιρία για ένα οικογενειακό ταξίδι.

Σκηνοθεσία Ιβάν Καλμπεράκ με τους: Μπενουά Πελβούρντ, Βαλερί Μπονετόν, Ελί Τονά

Γκλόρια

Η Γκλόρια ζει μόνη, διατηρώντας αραιές επαφές με τα δύο παιδιά της που έχουν πλέον φύγει από το σπίτι. Θα δημιουργήσει μια τρυφερή ερωτική σχέση με τον Άρνολντ, έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος όμως έχει μια παράξενη εξάρτηση από την πρώην γυναίκα και τις δύο κόρες του.

Σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο με τους: Τζούλιαν Μουρ, Τζον Τορτούρο, Μάικλ Σέρα

Facebook Comments