ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: H ΔΕΗ είναι εθνικό ζήτημα – αναμένουμε τις προτάσεις του Υπουργείου

MarketNews

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: H ΔΕΗ είναι εθνικό ζήτημα – αναμένουμε τις προτάσεις του Υπουργείου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

"Τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον της ΔΕΗ ήρθαμε να συζητήσουμε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη" είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Αδαμόπουλος, "ο υπουργός δέχθηκε αίτημά μας για να συζητήσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ το οποίο είναι εθνικό ζήτημα. Δεν προσφέρεται για στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις και θα συζητήσουμε τα νέα σχέδια για πλήρη σωτηρία της επιχείρησης και περιμένουμε να γίνει το καλύτερο δυνατό τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πολίτες. Θα ακούσουμε τις προτάσεις του υπουργείου και θα τοποθετηθούμε στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Αντώνης Καράς ανέφερε ότι "η επιχείρηση βρίσκεται σε δεινή θέση και χρειάζεται ομαλή μετάβαση προς όφελος της επιχείρησης, των πολιτών και των εργαζόμενων. Θα ακούσουμε τον υπουργό, θα λειτουργήσουν τα όργανα και θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις" τόνισε.