Από την Πέμπτη 25 Ιουλίου αρχίζουν πληρωμές καθώς θα καταβληθούν το επίδομα ενοικίου, το επίδομα παιδιού, τα προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ ,το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) αλλά και οι συντάξεις στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

1. Το επίδομα ενοικίου (στέγασης) 2019

Μεταξύ 25 και 26 Ιουλίου θα καταβληθεί η τρίτη δόση του επιδόματος ενοικίου για το 2019 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά σε όσους οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως και τις 30 Ιουνίου.

2. Το επίδομα παιδιού

Από τις 25 έως τις 26 Ιουλίου θα καταβληθεί η τρίτη δόση του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά στους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

3. Τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 τα προνοιακά επιδόματα και τα διατροφικά στους δικαιούχους.

4. Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ

Από 25 έως 26 Ιουλίου αναμένεται να καταβληθεί το ΚΕΑ του Ιουλίου στους δικαιούχους. Η πληρωμή αφορά σε όσους είχαν υποβάλλει αίτηση έως τις 30 Ιουνίου.

5. Οι συντάξεις

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2019, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019. Την ίδια ημερομηνία θα καταβάλει και ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις Αυγούστου 2019 στους ανασφάλιστους υπερήλικες.

Το ΙΚΑ, το ΝΑΤ, το Δημόσιο θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019. Την ημερομηνία αυτή θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος στους δικαιούχους.

Facebook Comments