Δεν ήταν καλή η συγκομιδή της Πέμπτης για την χώρα μας. Η ΑΕΚ άρχισε καλά με νίκη 2-0 επί της Κραϊόβα στη Ρουμανία. Ο Άρης, αντίθετα, απογοήτευσε τους φίλους του, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία. Τέλος, ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τη Λέγκια στη Βαρσοβία.

Πάντως, το αποτέλεσμα της ομάδας του Περιστερίου κρίνεται θετικό, δεδομένου ότι έχει ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Η Ελλάδα βρίσκεται στη 16η θέση του UEFA Ranking και η Κύπρος στη 15η. Με αυτά τα αποτελέσματα η χώρα μας πρόσθεσε 300 βαθμούς και έφτασε τους 23.000. Η Κύπρος, αντίθετα, πήρε 375 και έφτασε τους 24.375 στο σύνολο.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Λάρνακας «έφερε» ισοπαλία με τη Γάνδη και ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε στη Βιέννη την Αούστρια. Συνολικά, σε 11 ευρωπαϊκά ματς, η Ελλάδα έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, επίδοση διόλου ευκαταφρόνητη. Βέβαια, έχει προκύψει και μία πολύ ευχάριστη είδηση από τη βραδιά.

Οι ομάδες της Δανίας ηττήθηκαν και η 13η θέση μόνο με θαύμα θα διατηρηθεί. Η Μπρόντμπι έχασε 4-2 εντός από την Μπράγκα και η Μίντιλαντ με το ίδιο σκορ, επίσης εντός, από τη Ρέιντζερς. Ο αποκλεισμός τους φαντάζει σίγουρος, επομένως απομένει μόνο η Κοπεγχάγη.

Facebook Comments