Το Εθνικό Θέατρο δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες έως 25 ετών να παρακολουθήσουν την «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου την Τετάρτη 13 Μαρτίου και την Παρασκευή 15 Μαρτίου εντελώς δωρεάν.

Στραμμένο με ευαισθησία στη σύγχρονη πραγματικότητα και αναζητώντας καινούργιους τρόπους για να υποστηρίξει τους νέους και να τους φέρει πιο κοντά στην τέχνη του θεάτρου, το Εθνικό θέατρο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και διαθέτει έναν αριθμό δωρεάν εισιτηρίων για νέους έως 25 ετών για ένα έργο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό θέατρο.

Η διάθεση των εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις θα ξεκινήσει από τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24) το Σάββατο 9 Μαρτίου. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας και είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Το δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη αφηγείται μια τραγική ερωτική ιστορία με φόντο την εξιδανικευμένη εικόνα της ελληνικής υπαίθρου του 1893. Ο Νίκος Καραθάνος μετά το “Συρανό ντε Μπερζεράκ” επιστρέφει σκηνοθετικά στο Εθνικό Θέατρο και δίνει την προσωπική του φρέσκια ματιά πάνω στο έργο.

Στην παράσταση παίζουν: Εύη Σαουλίδου, Λυδία Φωτοπούλου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Χάρης Φραγκούλης, Νίκος Καραθάνος, Γιάννης Βογιατζής, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Γιάννης Κότσιφας, Χριστίνα Μαξούρη, Γιώργος Μπινιάρης, Αγγελος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης και Αγγελος Τριανταφύλλου.

Facebook Comments