Ψήφο εμπιστοσύνης στο “ΟΠΑΠ Forward” δίνουν οι νέοι επιχειρηματίες που παρακολουθούν τον τρίτο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων του προγράμματος. Επιδίωξή τους, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, είναι να ακολουθήσουν την ίδια αναπτυξιακή πορεία με τις υπόλοιπες 40 εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια, επιτυγχάνοντας να ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών τους και το εργατικό δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα, αύξησαν τον τζίρο τους κατά 21% και δημιούργησαν 751 νέες θέσεις εργασίας, ενώ μέσω των συνεργασιών που αναπτύχθηκαν στην αγορά, υποστηρίζουν 5.410 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

Έχοντας ως πρότυπο αυτές τις 40 εταιρείες, τέσσερις επιχειρηματίες του “ΟΠΑΠ Forward” μιλούν για τους στόχους που θέλουν να επιτύχουν μέσω της ολοκληρωμένης καθοδήγησης που λαμβάνουν από το πρόγραμμα.

“Ο σκοπός μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα για το γνωστικό αντικείμενο και τη δικτύωση μεταξύ των μελών, τόσο των υφιστάμενων όσο και των προηγούμενων. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για αυτό που προσφέρει στην ελληνική οικονομία, την οικονομία και τις εταιρείες” ανέφερε ο Άγις Πιστιόλας, Διευθυντής Marketing και Εξαγωγών Agrino.

Η Τάνια Χίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας MLS, υπογράμμισε από την πλευρά της: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΟΠΑΠ που μας συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ειδικότερα στις μέρες μας, που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας είναι κάτι περισσότερο από αξιέπαινες. Το πρόγραμμα αυτό θα μας βοηθήσει να επενδύσουμε περισσότερο στην έρευνα και την ανάπτυξη.

“Πιστεύουμε πως μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα μας δοθούν εργαλεία για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε κυρίως στο εξωτερικό. Θα γνωρίσουμε ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν, θα γνωρίσουμε επιχειρηματίες, θα μας δοθούν εργαλεία” σημείωσε ο Κυριάκος Κωσταρέλος, Διευθύνων Σύμβουλος Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Τέλος, η Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “Οk! Anytime Markets A.E.” τόνισε: “Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιχείρηση και τα στελέχη της θα ωφεληθούνε από την ενεργή συμμετοχή τους μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του προγράμματος η Ok!Anytime Markets θα πάρει μια νέα πνοή, αναπτύσσοντας τα στελέχη της και με μεγαλύτερη ταχύτητα”.

Το πρόγραμμα “ΟΠΑΠ Forward”, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, υποστηρίζει συνολικά 50 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όλες τους λαμβάνουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

Facebook Comments