Ντουέιν Τζόνσον & Τζέισον Στέιθαμ στις καλοκαιρινές αίθουσες

MarketNews

Ντουέιν Τζόνσον & Τζέισον Στέιθαμ στις καλοκαιρινές αίθουσες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι Ντουέιν Τζόνσον & Τζέισον Στέιθαμ συνεργάζονται για να σώσουν τον κόσμο, η παρέα σκαλνδαλιάρικων κατοικιδίων επιστρέφει στις οθόνες μας και το ψυχολογικό θρίλερ μας μεταφέρει στις Βρυξέλλες του 60 όπου ένα οικιακό δυστύχημα θα ταράξει τις σχέσεις δυο φίλων.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Ο Αμερικανός πράκτορας Χομπς και ο Βρετανός παράνομος Σο αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν έναν άτρωτο τρομοκράτη, έτοιμο να εξαπολύσει ένα ολέθριο βιολογικό χτύπημα.

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς με τους: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι

Μητρικό Ένστικτο

Στις Βρυξέλλες της δεκαετίας του ’60 η Αλίς και η Σελίν είναι δύο καλές φιλές και γειτόνισσες. Όταν όμως η δεύτερη χάσει τον γιο της σε οικιακό δυστύχημα, η σχέση τους παίρνει αναπάντεχη και άκρως επικίνδυνη τροπή.

Σκηνοθεσία Ολιβιέ Μασέ - Ντεπάς με τους: Αν Κεσέν, Βιρί Μπατένς, Μεντί Νεμπού

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η ζωή του Μαξ αλλάζει όταν η Κέιτι παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.

Σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Τζόναθαν ντελ Βαλ