Γ. Κατρούγκαλος: Ο Άδωνις “είδε το φως το αληθινό” για τη Συμφωνία των Πρεσπών - οι υπόλοιποι;

MarketNews

Γ. Κατρούγκαλος: Ο Άδωνις “είδε το φως το αληθινό” για τη Συμφωνία των Πρεσπών - οι υπόλοιποι;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι αφού μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνει έγγραφα στην «Βόρεια Μακεδονία» θα ακολουθήσουν και τα τελευταία απομεινάρια στην «αναγκαστική ανώμαλη προσγείωση» της ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στο Κόκκινο ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για στροφή 180 μοιρών του Κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς πλέον θέση του είναι ότι «πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως» και κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περί επιζήμιας συμφωνίας, ή τα πιο διχαστικά και δημαγωγικά περί μειοδοσίας, ακόμη και προδοσίας, για τα οποία μιλούσαν προεκλογικά ο πρόεδρος και τα στελέχη της ΝΔ, που τώρα πραγματοποιούν «αναγκαστική ανώμαλη προσγείωση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων σχολίασε έγγραφο του απευθύνεται σε αξιωματούχους της γειτονικής χώρας και αναγράφεται ως «Βόρεια Μακεδονία», τονίζοντας ότι τα τελευταία απομεινάρια της άρνησης της ΝΔ να παραδεχθεί την σημασία της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν η αντίστοιχη άρνηση στελεχών της να αναφερθούν στην γειτονική χώρα με το νέο συνταγματικό της όνομα.

«Από την στιγμή που και ο Άδωνις είδε το φως το αληθινό», εκτίμησε ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι…