Οι πρεμιέρες δεν μπορούν να λείψουν από τους κινηματογράφους ούτε αυτή την εβδομάδα. Έπειτα από την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία η οικογένεια του Πύργου του Downton θα βρίσκεται και στις οθόνες των σινεμά για να αντιμετωπίσει την βασιλική οικογένεια. Επίσης δεν απουσιάζει και το στοιχείο του φόβου καθώς μια γαμήλια νύχτα μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης της νύφης, ενώ ο Τζέραρντ Μπάτλερ κατηγορείται για συνομωσία.

Ο Πύργος του Downton

Από τον ιδιοκτήτη του Ρόμπερτ Κρόλεϊ μέχρι τον τελευταίο υπηρέτη, ο πύργος του Ντάοουντον αναστατώνεται όταν το βρετανικό βασιλικό ζεύγος ανακοινώνει πως σκοπεύει να τον επισκεφθεί και να διαμείνει εκεί για ένα βράδυ.

Σκηνοθεσία Μάικλ Ένγκλερ με τους: Μάθιου Γκουντ, Μάγκι Σμιθ, Χιου Μπόνβιλ, Μισέλ Ντόκερι

Ένας Αληθινός Φίλος

Πιστός στα αφεντικά του Ίθαν και Χάνα, ο παιχνιδιάρης σκύλος Μπέιλι ορκίζεται πως θα προστατεύει πάντα τη μικρή εγγονή τους Σι Τζέι. Ακόμη και όταν αρρωσταίνει βαριά και μόνη λύση είναι η ευθανασία.

Σκηνοθεσία Γκέιλ Μανκούζο με τους: Ντένις Κουέιντ, Κάθριν Πρέσκοτ, Μαρτζ Χελγκενμπέργκερ

Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε

Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα, ο έμπιστός του πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ ενοχοποιείται και συλλαμβάνεται. Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, δραπετεύει και, με το FBI στο κατόπι του, αναζητά αυτόν που τον παγίδευσε.

Σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντάνι Χιούστον, Πάιπερ Περάμπο

Είσαι Έτοιμος;

Η Γκρέις παντρεύεται τον γόνο μιας πλούσιας οικογένειας επιχειρηματιών, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου την περιμένει μια έκπληξη. Αποκλεισμένη στον πύργο τους, αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Σκηνοθεσία Ματ Μπετινέλι – Όλπιν, Τάιλερ Γκίλετ με τους: Άνταμ Μπρόντι, Άντι Μακ Ντάουελ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Μαρκ ΟΜπράιεν

H Νύφη Φορούσε Μαύρα

Έπειτα από μια απόπειρα αυτοκτονίας, η Ζιλί φεύγει από την πόλη της κι επανεμφανίζεται στην Κυανή Ακτή, όπου γνωρίζει, αρραβωνιάζεται και σπρώχνει από το μπαλκόνι έναν άντρα. Ακολουθεί η φονική γνωριμία της με άλλους τέσσερις…

Σκηνοθεσία Φρανσουά Τριφό με τους: Ζαν Μορό, Κλοντ Ρις, Μισέλ Μπουκέ, Ζαν-Κλοντ Μπριαλι, Σαρλ ντενέρ, Μισέλ Λοντάλ

 

Facebook Comments