Η φετινή φουάρ ακτινοβολεί για πρώτη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, με τα θερμά vibes του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος να πλημμυρίζουν της ατμόσφαιρα και τους επισκέπτες της Art Athina. Με ανανεωμένο χαρακτήρα, η 24η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης άφησε – στα εγκαίνια της Παρασκευής – τις καλύτερες εντυπωσεις στο κοινό, με τα εκθέματα να δημιουργούν ενδιαφέρουσες χρωματικές εκρήξεις, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τη διοργάνωση.

Η Art Athina είναι μια εικαστική διοργάνωση με παράδοση 24 ετών, ένα ραντεβού τέχνης των ελληνικών γκαλερί αλλά και πολλών που ταξιδεύουν ειδικά για το γεγονός από χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. 

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν 36 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η 24η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης φιλοξενεί για μία ακόμη χρονιά ένα σύμπλεγμα εικαστικών «κυψελών», το οποίο αναμένεται να βομβαρδίσει με πολύ χρώμα και ιδιαίτερες εικόνες τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της. Η Art Athina περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες πέρα από την κυρίως έκθεση, με VideoTalksLive, Educational programs να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα. 

Το φιλότεχνο κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ελληνική φουάρ από το Σάββατο 14 έως και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου. H έκθεση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, ο οποίος την εγκαινίασε, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στις 19.30.

info

 
 
 
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Art Athina: https://art-athina.gr/
 
 
 
 
 
 

Facebook Comments