Μετά τον Μητσοτάκη, γυναίκα φλερτάρει δημόσια τον Τσίπρα… «Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα, σας αγαπώ!»

MarketNews

Μετά τον Μητσοτάκη, γυναίκα φλερτάρει δημόσια τον Τσίπρα… «Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα, σας αγαπώ!»  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε μια απρόσμενη έκπληξη κατά την είσοδο του στους χώρους της ΔΕΘ, καθώς νεαρή θαυμάστρια τον πλησίασε για να βγάλουν selfie.

Μια νεαρή κοπέλα και μεγάλη θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα ζήτησε να βγάλει μαζί του μια selfie στη ΔΕΘ, τραβώντας τελικά βίντεο, το οποίο έγινε viral τόσο για τον ενθουσιασμό της όσο και για την αντίδρασή του.

Σύμφωνα με το lifo.gr, η νεαρή θαυμάστρια, που ονομάζεται Ιωάννα Κουσκούση, δηλώνει παρουσιάστρια και συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Shopping Star», πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να βγάλει μαζί του μια selfie.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά νομίζει ότι η νεαρή κοπέλα τού ζητάει να βγουν φωτογραφία όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάει βίντεο.   Την ίδια στιγμή, η κοπέλα αρχίζει να φωνάζει «Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα, σας αγαπώ!» από τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να φτάσει δίπλα του, με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως».