Τον Δ. Παπαγγελόπουλο “δείχνει” και ο Αν. Λοβέρδος

MarketNews

Τον Δ. Παπαγγελόπουλο “δείχνει” και ο Αν. Λοβέρδος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος “δείχνει” τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην κατάθεση που έδωσε σήμερα Πέμπτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, που στις αρχές της εβδομάδας κατέθεσε μήνυση  στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στρεφόμενος κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς για κατάχρηση εξουσίας, προσκόμισε σήμερα σχετικά έγγραφα ενώ  έδωσε και κατάθεση, στην οποία, κατά πληροφορίες,  αναφέρθηκε στον κ. Παπαγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία μήνυση που  κατέθεσε ο κ. Λοβέρδος, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι από τον συνδυασμό των στοιχείων που αναφέρει «… προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδώνυμο  Ρασπούτιν -του κατονομάσθεντος Δ. Παπαγγελόπουλου- να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες. Με άλλα λόγια αυτό που ανέφερε η κυρία Ραϊκου ,δια των κύκλων της,  ότι ο Ρασπούτιν της έδινε ως οδηγία «κι ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν», είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις κι τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας και τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν».

Τα έγγραφα που παρέδωσε  ο κ. Λοβέρδος, η τελευταία μήνυσή του  καθώς και 7 παλαιότερες που ο πρώην υπουργός είχε καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, μελετώνται από τους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, οι οποίοι  έχουν τη δυνατότητα, αν το κρίνουν αναγκαίο, αμελλητί κατά το Σύνταγμα να διαβιβάσουν στη Βουλή και την  κατάθεση του κ. Λοβέρδου.

Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr