Η Huawei ανακοίνωσε ότι έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία του DxOMark για το φωτογραφικό σύστημα της συσκευής Huawei Mate 30 Pro, της οποίας τα αποκαλυπτήρια έγιναν πριν από λίγες ημέρες.

Το σύστημα SuperSensing Cine Camera του Mate 30 Pro ως προς την απόδοση κάμερας συγκέντρωσε συνολικά 121 πόντους, τέσσερις πόντους υψηλότερα από τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία των 117 πόντων, καθώς επίσης πέτυχε και την υψηλότερη βαθμολογία ως προς την ποιότητα φωτογραφίας, της τάξεως των 131 πόντων. Και οι δύο διακρίσεις ανακηρύσσουν το Mate 30 Pro κυρίαρχο στον τομέα της φωτογραφίας μέσω smartphone, και ανεβάζουν τον πήχη για τους ανταγωνιστές.

Η DxOMark, το σύστημα κατάταξης φωτογραφικών φακών και συστημάτων, το οποίο αξιολογεί την ποιότητα εικόνας που αποδίδουν οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε ότι το ενσωματωμένο σύστημα quad-camera του Mate 30 Pro, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πρωτοποριακές SuperSensing Camera και Cine Camera, κατατάσσεται στην πρώτη θέση του DxOMark ως προς τη συνολική απόδοση κάμερας.

«Με συνολική βαθμολογία κάμερας 121 από την DxOMark, το Huawei Mate 30 Pro έχει αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα κάμερα σε smartphone. Η νέα διάκριση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εντυπωσιακό σκορ 131 πόντων ως προς την ποιότητα φωτογραφίας, πέντε ολόκληρους πόντους υψηλότερα από τον προηγούμενο κάτοχο της πρώτης θέσης» σχολίασε εκπρόσωπος του DxOMark.

Facebook Comments