Tο χαρακτηριστικό του brand ρουχισμού της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη αναγνώρισε η κορυφαία κριτικός μόδας και αρθρογράφος της Vogue Σούζι Μέντες.

 

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και η Σούζι Μένκες συναντήθηκαν στο σόου της Μαίρης Κατράντζου για την «Ελπίδα». Η Βρετανίδα δημοσιογράφος  σε άρθρο της στη Vogue αναφέρεται με αποθεωτικό τρόπο στην Μαρέβα Μητσοτάκη και τη σχέση της με την παράδοση.

Η αρθρογράφος αναφέρει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγο του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εστιάζει στην ευαισθητοποίηση για τους Ελληνες δημιουργούς και τεχνίτες μέσω του Zeus+Dione. «Θα ήθελε να δει τα χειροποίητα παραδοσιακά ρούχα, μοναδικά στη χώρα της, να διατηρούνται να χρησιμοποιούνται με έναν σύγχρονο τρόπο», σημειώνει.

Η κ. Μέντες επισημαίνει ότι πίστη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι ότι η φύση αποτελεί ισχυρό κομμάτι αυτής της διατήρησης, κρατώντας ζωντανές τις παραδόσεις. Γι’ αυτό το λόγο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα δημιούργησαν ένα brand που αναδεικνύει το ελληνικό πνεύμα και το τοποθετεί στον χάρτη της μόδας. Ρούχα προσιτά, όχι high art όπως της Μαίρης Κατράντζου, το Zeus+Dione αποτελεί μόδα για το μέλλον.

Facebook Comments