Για επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα του κάνει λόγο ο Π. Πολάκης σχετικά με παλαιότερες φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτικό ενδιαφέρον όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος και ανέφερε πως ο ίδιος ούτε μέσα στην ολομέλεια, ούτε στο σπίτι του καπνίζει.

«Η επιλογή του καπνίσματος είναι προσωπική. Εδώ μέσα, όπως και στο σπίτι μου, δεν έχω καπνίσει. Μιλάτε για το κάπνισμα. Όσες φορές το αναφέρετε, τόσες ψήφους πήρα. Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα, γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; Ό,τι έκανε ο Αβραμόπουλος θα κάνετε και εσείς. Πηγαίνετε να πείτε στους αστυνομικούς που είναι σε λαγκάδια και χωριά, να πάνε στα καφενεία να βάλουν πρόστιμα».

Ο ίδιος εξέφρασε και τα παράπονα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού στο κοινοβούλιο από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. «Εδώ στην Βουλή μέσα, οι μισοί συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές. Μας έχει υποχρεώσει ο Τασούλας να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε ένα χώρο που είναι στρούγκα, ενώ πριν ήταν δυο καφενεία ένα καπνιζόντων και ένα μη καπνιζόντων. Αυτή είναι η υποκρισία και η κακομοιριά που σας διακρίνει».

Facebook Comments