Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνει νωρίτερα ο ΟΠΕΚΑ

MarketNews

Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνει νωρίτερα ο ΟΠΕΚΑ , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τις επόμενες ημέρες θα καταβάλει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) μια σειρά από επιδόματα, συντάξεις και παροχές στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

Μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να καταβάλει τα εξής:

Α.(Τα επιδόματα )

- τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου

-τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Οκτώβριο.

- το Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Οργανισμού έως τις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Β.( Συντάξεις και επιδόματα)

- τις συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου

Γ. (Παροχές )

-το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) Οκτωβρίου 2019 στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον επισημαίνεται πως η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.