Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται σε Τζούντι Γκάρλαντ, η Κίρα Νάιτλι φανερώνει κρατικά μυστικά, 3 δευτερόλεπτα έντονης δράσης και μια εφαρμογή που προβλέπει τον θάνατό σου είναι μερικές από τις ταινίες της εβδομάδας.

Τζούντι

Στο Λονδίνο του 1969 η ξεπεσμένη Τζούντι Γκάρλαντ ετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών. Κι ενώ η ίδια προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας, ο αλκοολισμός, ο εθισμός στα χάπια και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της είναι έτοιμοι να τινάξουν στον αέρα την τελευταία ελπίδα της να ορθοποδήσει.

Σκηνοθεσία Ρούπερτ Γκουλντ με τους: Ρενέ Ζελβέγκερ, Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ

3 Δευτερόλεπτα

Ένας πρώην κατάδικος, που δουλεύει ως μυστικός πληροφοριοδότης, παγιδεύεται ανάμεσα στο FBI, στην αστυνομία και τη μαφία, καταλήγοντας ξανά στη φυλακή, υποχρεωμένος να υπηρετήσει τα αντικρουόμενα συμφέροντα κάθε πλευράς.

Σκηνοθεσία Αντρέα ντι Στέφανο με τους: Τζόελ Κίναμαν, Ρόζαμουντ Πάικ, Κλάιβ Οουεν, Άνα ντε Άρμας

Κρατικά Μυστικά

Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει.

Σκηνοθεσία Γκάβιν Χουντ με τους: Κίρα Νάιτλι, Ρέιφ Φάινς, Ρις Ίφανς, Ματ Σμιθ

Η Μάχη της Επικράτησης

Στις ΗΠΑ του 1880 ο εφευρέτης Τόμας Έντισον και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ ξεκινούν έναν δραματικό ανταγωνισμό για το ποιος θα κυριαρχήσει στη χρυσοφόρα μάχη του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σκηνοθεσία Αλφόνσο Γκόμεζ – Ρεγιόν με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον, Νίκολας Χουλτ, Τομ Χόλαντ

Αντίστροφη Μέτρηση

Όταν μια νεαρή νοσοκόμα κατεβάζει στο κινητό της μια εφαρμογή η οποία προβλέπει πως θα πεθάνει σε τρεις ημέρες, διαπιστώνει πως δεν πρόκειται για μακάβριο αστείο, αλλά για κάτι που βγαίνει πάντα αληθινό.

Σκηνοθεσία Τζάστιν Ντεκ με τους: Αν Γουίντερς, Τσάρλι ΜακΝτέρμοτ, Ελίζαμπεθ Λάιλ

Γέτι: ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

Ένας Γέτι με μαγικές ιδιότητες δραπετεύει από ένα εργαστήριο πειραμάτων, όπου ήταν φυλακισμένος, και καταφεύγει στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας. Η νεαρή Γι, η οποία τον ανακαλύπτει, αποφασίζει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στα Ιμαλάια.

Σκηνοθεσία Τζιλ Κάλτον, Τοντ Γουάιλντερμαν

 

Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.

Η μητέρα μιας 12χρονης κοπέλας «νοικιάζει» έναν άντρα για να υποδυθεί τον χαμένο πατέρα της τελευταίας.

Σκηνοθεσία Βέρνερ Χέρτζογκ με τους: Γιούιτσι Ισίι, Μαχίρο Τανιμότο

Facebook Comments