Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις στην τηλεθέαση και το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen, κατέγραψαν ποσοστό 32,3% στο δυναμικό κοινό, δηλαδή τις ηλικίες 18 – 54 ετών. Η σειρά του ΑΝΤ1 εκτοξεύτηκε σε νούμερα τηλεθέασης στις 23.15, όταν και το μηχανάκι της Nielsen έγραψε 37,4%.

Σε πιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκαν τα προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών το βράδυ της Πέμπτης, με τον ΣΚΑΪ να προβάλει ένα ακόμη επεισόδιο του «Λόγω Τιμής» και το OPEN να επιστρέφει με live για το X-Factor.

Στις 21.00 το βράδυ, αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων η κωμωδία «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης. Το σίριαλ κατέγραψε ποσοστό 18,1%, μπροστά από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Αν Ήμουν Πλούσιος» που σημείωσε τηλεθέαση 12,7%. Ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε η ταινία «Δουνκέρκη» στο STAR που έφερε στο κανάλι ένα 15,4%.

Την ίδια ώρα, το διπλό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις», έκλεισε με τηλεθέαση 11,9% στο νεανικό κοινό, ενώ και η νέα σειρά του ALPHA «Κρατάς Μυστικό;» κινήθηκε σε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα στο 11,6%.
 

 

Facebook Comments