Η Ερμού στους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του πλανήτη

MarketNews

Η Ερμού στους ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του πλανήτη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στη λίστα με τους πιο ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του πλανήτη σε ό,τι αφορά το κόστος ενοικίασης παραμένει η οδός Ερμού, έχοντας αναρριχηθεί μάλιστα κατά μία θέση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Βάσει της λίστας του ομίλου παροχής υπηρεσιών ακινήτων Cushman & Wakefield για το 2019, η οδός Ερμού βρίσκεται στη 14η θέση.

Το μέσο ετήσιο ενοίκιο κατά τα στοιχεία του ομίλου αυξήθηκε κατά 14% τον τελευταίο χρόνο στην οδό Ερμού, φτάνοντας τα 3.420 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο κατ’ έτος, έναντι 3.000 ευρώ το περασμένο 2018.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται και φέτος η Causeway Bay στο Χονγκ Κονγκ, όπου μέσο ενοίκιο ανά τετραγωνικό μέτρο και κατ’ έτος φτάνει τα 25.965 ευρώ.

Ακολουθεί, όπως και πέρσι, η Upper 5th Avenue στη Νέα Υόρκη και η New Bond Street στο Λονδίνο, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν η Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι και η Via Montenapoleone στο Μιλάνο.