Ντ. Μπακογιάννη: «Θα ήταν κωμικό να δει κανείς τον Τσίπρα έξω από την Αμερικανική πρεσβεία

MarketNews

Ντ. Μπακογιάννη: «Θα ήταν κωμικό να δει κανείς τον Τσίπρα έξω από την Αμερικανική πρεσβεία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε αμήχανη την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινή πορεία του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «ο τέως πρωθυπουργός επιχείρησε, μέσω της παρουσίας του στην πορεία, να κρατήσει δύο διαφορετικά καρπούζια στην ίδια μασχάλη» και πρόσθεσε ότι «ένας άνθρωπος που ύμνησε τον Τραμπ θα ήταν κωμικό να πορευτεί μέχρι την πρεσβεία των ΗΠΑ».

Χαρακτηριστικά είπε «Αυτό φαινόταν στον τρόπο με τον οποίο κινείτο ο κ. Τσίπρας χτες, έβλεπες έναν άνθρωπο αμήχανο, λογικό είναι να είναι αμήχανος, πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος κάθισε με τον Τραμπ, ο οποίος ύμνησε τον Τραμπ, ο οποίος έκανε όλα αυτά, ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του ως πρωθυπουργός για να μην το πω διαφορετικά, να μπορεί να συνδυάσει το ρόλο του διαδηλωτή, είναι πολύ δύσκολο πράγμα και νομίζω ότι η προσπάθεια του αυτή δεν στέφθηκε με επιτυχία. Για αυτό και έφυγε νωρίτερα γιατί θα ήταν λίγο κωμικό να τον δει κανείς έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, έχει την αίσθηση της πραγματικότητας και προσπάθησε να συνδυάσει δύο πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συνδυαστούν. Είναι δύο διαφορετικά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, δεν γίνεται».

Παράλληλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι, μετά από πολλά χρόνια, δεν έπεσε καμία μολότοφ στην πορεία, κάτι, που όπως είπε, δικαιώνει και το ίδιο το Πολυτεχνείο.