Ανακατέλαβαν το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ - διαψεύδει το τμήμα δημοσίων σχέσεων της ΑΣΟΕΕ

MarketNews

Ανακατέλαβαν το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ - διαψεύδει το τμήμα δημοσίων σχέσεων της ΑΣΟΕΕ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Δεν υφίσταται κατάληψη χώρου της πρώην ΑΣΟΕΕ σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τελεί υπό κατάληψη, σας γνωρίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της πρώην ΑΣΟΕΕ.

Νωρίτερα:

Λίγες ημέρες από την επιχείρηση στο υπόγειο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, φαίνεται πως μόλις άνοιξε η σχολή άγνωστοι έσπασαν τη νέα κλειδαριά που είχε τοποθετηθεί και μπήκαν εκ νέου στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «τα Νέα», το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:00 όταν οι υπάλληλοι του πανεπιστημίου άκουσαν δυνατούς θορύβους από το υπόγειο.

Μάλιστα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, οι οποίοι είχαν καθαριστεί τις προηγούμενες ημέρες, με κεντρική ιδέα τη φράση«το στέκι είναι δικό μας».

Σημειωτέον ότι το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ ήταν εργοστάσιο παραγωγής μολότοφ.