Η τηλεθέαση της Πέμπτης

MarketNews

Η τηλεθέαση της Πέμπτης, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αν και ο προγραμματισμός των καναλιών έχει αλλάξει την ώρα που προβάλλεται κάθε δελτίο ειδήσεων, εκεί κατά τις 18.00 με 19.00, οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπαθούν να εντάξουν ένα δυνατό πρόγραμμα που θα φέρει τηλεθέαση στις ειδήσεις που ακολουθούν. Είναι το κοινώς λεγόμενο lead-in.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, σε ρόλο lead-in στο κανάλι του Αμαρουσίου από την περσινή σεζόν, η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Το σίριαλ του ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με αποτέλεσμα να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάθε απόγευμα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, η «Γυναίκα χωρίς όνομα» σημείωσε ποσοστό 19,4% και βρέθηκε πρώτη στη ζώνη προβολής της, χαρίζοντας δυνατή πάσα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που ακολουθεί.

Στην έκτη σεζόν του, το κλασικό τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός Της Τύχης» στο STAR, αλλά και ο ιδιαίτερα αγαπητός παρουσιαστής του, Πέτρος Πολυχρονίδης, έχουν καταφέρει να πείσουν τους τηλεθεατές να γυρίσουν στη συχνότητα του σταθμού κάθε μέρα στις 18.45. Το τηλεπαιχνίδι βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και πολλές φορές κερδίζει και την πρωτιά.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο «Τροχός της Τύχης» σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 18,9% στα νεανικά κοινά (σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της Nielsen), ενώ έχει αξία να τονίσουμε πως βρέθηκε πάνω από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» για όση ώρα τα δύο προγράμματα προβάλλονταν ταυτόχρονα.

Δεν αποδίδουν όλα τα τηλεπαιχνίδια στην τηλεθέαση
Τη λύση του τηλεπαιχνιδιού έχουν προκρίνει και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA και ΣΚΑΪ, προκειμένου να δίνει πάσα στα δελτία ειδήσεων. Η νέα πρόταση του ALPHA, «Πάνω Κάτω», που ήρθε να αντικαταστήσει το Deal, με παρουσιαστή και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο, φαίνεται πως δεν έπεισε τους τηλεθεατές. Συνήθως το πρόγραμμα κινείται σε πολύ χαμηλή τηλεθέαση, ακόμη και με μονοψήφια ποσοστά. Το απόγευμα της Πέμπτης το «Πάνω-Κάτω», που προβάλλεται πιο νωρίς στις 17.45, κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 11,5%.

Χλιαρές και οι επιδόσεις του Guess My Age, με τον Γιώργο Λιάγκα, που μπήκε στον ανταγωνισμό πριν από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Το τηλεπαιχνίδι παραμένει σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης καθημερινά. Το απόγευμα της Πέμπτης, το Guess My Age σημείωσε ποσοστό 8,6% στο νεανικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο πως κανάλι και παρουσιαστής έχουν αποφασίσει να ολοκληρωθεί ο κύκλος του τηλεπαιχνιδιού το Γενάρη, με τα 100 επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί.