Μια κωμωδία που διεκδικεί έξι βραβεία στα φετινά Όσκαρ, το μυθικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, και μια γκουβερνάντα που πιάνει δουλειά σε ένα σπίτι με σκοτεινά μυστικά είναι οι ταινίες της εβδομάδας.

 

«Τζότζο»

Ένας 10χρονος φανατικός ναζί, με φανταστικό φίλο τον Αδόλφο Χίτλερ, ανακαλύπτει πως η μητέρα του έχει κρύψει στο σπίτι μια μικρή Εβραία, γεγονός που ανατρέπει την κοσμοθεωρία του.

Σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι με τους: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Τάικα Γουαϊτίτι, Τόμασιν ΜακΚένζι, Σκάρλετ Γιόχανσον

«Cats»

Η φυλή των γατών Jellicles καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην παρέα της, καθώς ετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό στον οποίο ανακοινώνεται η γάτα που θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή.

Σκηνοθεσία Τομ Χούπερ με τους: Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Ίντρις Έλμπα, Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουίφτ, Φρανσέσκα Χέιγουορντ

 «Η Γκουβερνάντα»
 

Μια γκουβερνάντα αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο διαταραγμένων ορφανών παιδιών σε μια πολυτελή έπαυλη, η οποία κρύβει θανατηφόρα μυστικά.

Σκηνοθεσία Φλόρια Σιγκισμόντι με τους: Μακένζι Ντέιβις, Μπρούκλιν Πρινς, Φιν Γουλφχαρντ

«Τραγούδι Χωρίς Όνομα» 

Ένα φτωχό νεαρό ζευγάρι εμπιστεύεται τη γέννηση του πρώτου του παιδιού σε μια κλινική που υπόσχεται δωρεάν ιατρική περίθαλψη. Οι νοσοκόμες όμως χωρίζουν το βρέφος από τη μητέρα του κι εξαφανίζονται, με την άτυχη γυναίκα να προσπαθεί να το εντοπίσει.

Σκηνοθεσία Μελίνα Λεόν με τους: Πάμελα Μεντόζα, Τόμι Πάραγκα, Λούσιο Ρόχας

«Ενωμένες Πατούσες»

Στην τεχνολογικά αναπτυγμένη ΡόμποΣίτι, όπου ο αδέσποτος επαναστάτης Ρότζερ και μια παρέα από κακομαθημένα κατοικίδια έρχονται αντιμέτωποι με τον δήμαρχο Φρανκ Στόουν και την πανστρατιά από τα ανίκητα ρομπότ του για να σώσουν την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία Ρέινχαρντ Κλόος

Facebook Comments