Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, επικαλέστηκε μέχρι και τα θαύματα του Χριστού στην αντιπαράθεση που είχε με τον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αναφερόμενος, ο Αλέξης Τσίπρας, στο ασφαλιστικό που η κυβέρνηση έδωσε σε δημόσια διαβούλευση, ανέφερε ότι του θυμίζει τον γάμο της Κανά. Και αυτό γιατί, όπως είπε, ενώ η κυβέρνηση λέει ότι θα αυξήσει τις συντάξεις,  το σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό της Βουλής είναι μειωμένο.

Αμέσως μετά, ο κ. Γεραπετρίτης πήρε τον λόγο, «καρφώνοντας» το λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι προφανώς ο κ. Τσίπρας ήθελε να αναφερθεί σε άλλο θαύμα γιατί στον γάμο της Κανά το νερό μετατράπηκε σε κρασί, ενώ αυτό που ήθελε να πει ο κ. Τσίπρας δηλαδή ο πολλαπλασιασμός του άρτου και των Ιχθύων έγινε στην έρημο και είναι άλλο θαύμα.

Ο υπουργός Επικρατείας έκλεισε την τοποθέτηση του, τονίζοντας ότι «Σε αυτή την έρημο θα μείνετε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κύριοι συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Facebook Comments