Η Χάρλεϊ Κουίν μετά τον χωρισμό της με τον Τζόκερ συγκροτεί μια θηλυκή συμμορία, η Γκρέτα Γκέργουιγκ διασκευάζει το  κλασικό  μυθιστόρημα «Μικρές Κυρίες» και ένα θρίλερ που λαμβάνει χώρα στα βουνά της Κολομβίας είναι οι ταινίες της εβδομάδας. 

«Μικρές Κυρίες»

Στα μέσα του 19ου αιώνα η νεαρή Τζο Μαρτς ανακαλεί την οικογενειακή ζωή της, όταν μαζί με τις τρεις αδερφές της έκαναν σχέδια για μια ανεξάρτητη, συναρπαστική ζωή.

Σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ με τους: Σέρσια Ρόναν, Φλόρενς Πιού, Έμα Γουάτσον, Λόρα Ντερν, Ελίζα Σκάνλεν

«Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν»

Χωρισμένη πλέον από τον Τζόκερ, η Χάρλεϊ Κουίν μπαίνει στο στόχαστρο όλων των εγκληματιών της Γκόθαμ Σίτι και κυρίως του αδίστακτου γκάνγκστερ Ρόμαν Σαϊόνις.

Σκηνοθεσία Κάθι Γιαν με τους: Μάργκοτ Ρόμπι, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ

«Φως στο Σκοτάδι»

Μία δεκαετία ύστερα από μια πανδημία που έχει αφανίσει σχεδόν όλο τον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη ένας άντρας προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το φύλο της έφηβης κόρης του.

Σκηνοθεσία Κέισι Άφλεκ με τους: Κέισι Άφλεκ, Άννα Πνιόφσκι, Ελίζαμπεθ Μος

«Η Αόρατη Ζωή της Ευριδίκης Γκουσμάο»

Δυο αδελφές που μεγαλώνουν μαζί στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα χωριστούν στο τέλος της εφηβείας τους και θα περάσουν μια ζωή αναζητώντας η μια την άλλη.

Σκηνοθεσία Καρίμ Αϊνούζ με τους: Τζούλια Στόκλερ, Κάρολ Ντουάρτε, Γκρεγκόριο Ντουβιβιέ

«Οι Monos»

Σε μια βουνοκορφή της Κολομβίας οκτώ έφηβοι αντάρτες αναλαμβάνουν να προσέχουν μια Αμερικανίδα όμηρο και μια αγελάδα, σημαντική για την επιβίωσή τους.

Σκηνοθεσία Αλεχάντρο Λάντες με τους: Μόιζες Αρίας, Τζούλιαν Νίκολσον, Σοφία Μπουεναβεντούρα

 

 

«Winona»

Μια παρέα κοριτσιών περνά μια μέρα στην παραλία, ενώ δύο μυστηρίωδεις άνθρωποι τις παρακολουθούν από απόσταση σε ένα αμάξι.

Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Βούλγαρης με τους: Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Δάφνη Πατακιά, Ηρώ Μπέζου

Facebook Comments