Σοβαρό επεισόδιο χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Πετρούπολης Αττικής, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του για το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που δικαιολογημένα απασχολεί τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας. Οργανωμένη ομάδα 50-60 περίπου κομμουνιστών επιτέθηκε φραστικά, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β2’ Αθηνών Γιάννη Λοβέρδο, προσπαθώντας να τον εμποδίσουν να παρουσιάσει τις κυβερνητικές θέσεις επί του ζητήματος.

Ο κ. Λοβέρδος που ήταν ο μοναδικός βουλευτής μεγάλου κόμματος που προσήλθε μετά την πρόσκληση του δημάρχου Στέφανου Γαβριήλ, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό. Παρόντες ήταν ο πρώην δήμαρχος του ΚΚΕ κ. Σίμος κι ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Κατσώτης ( ναι αυτός που ζήτησε να δοθεί εθνική σύνταξη σε όλους τους μετανάστες ανεξαρτήτως χρόνου παραμονής στην Ελλάδα). 

Σε δήλωση του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Λοβέρδος, κατά την αποχώρηση του επεσήμανε: «Σέβομαι τον δημοκρατικό διάλογο και τη διαφωνία. Δεν ανέχομαι κι ούτε φοβάμαι τους τραμπούκους που θέλουν να εμποδίσουν τον διάλογο και τος δημοκρατικές διαδικασίες. Και κυρίως δεν ανέχομαι να αποδοκιμάζουν τον εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό της χώρας. Εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό των νοικυραίων κατοίκων της Πετρούπολης και της Δυτικής Αθήνασγι την εξεύρεση λύσεων στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Αλλά δεν θα ανεχτώ τους τραμπουκισμούς ακραίων ομάδων, που επιδιώκουν την φίμωση της ελεύθερης και δημοκρατικής φωνής»!

Σε μήνυμα του στο Facebook προς τον κ. Λοβέρδο, ο δήμαρχος Πετρούπολης κ. Βλάχος τόνισε:

«Γιάννη εγώ και οι πολίτες της Πετρουπολης σ ευχαριστούμε  για την παρουσία σου . Κάποιοι αδιόρθωτοι και ιδεοληπτικοί ακραίοι αριστεριστες δεν αντιπροσωπεύουν τον Λαό της Πετρουπολης . Σ ευχαριστούμε ειλικρινά !!!

Facebook Comments