Πριν λίγο, πέθανε στην Λομβαρδία ένας άνδρας 62 ετών, ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών από ιταλικά ΜΜΕ. Συνολικά ο αριθμός των νεκρών είναι επτά.

Νωρίτερα:

Το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι υπάρχει και έβδομος νεκρός. Πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Νωρίτερα:

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία, φτάνοντας συνολικά τους 6 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού είναι στα 224.

Πρόκειται για μία γυναίκα στην πόλη Κρέμα, που βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, και πέθανε στο νοσοκομείο της Μπρέσια, όπου μεταφέρθηκε την Κυριακή. Επρόκειτο για ασθενή με καρκίνο, με επιβαρυμένη ήδη κλινική εικόνα.

Νωρίτερα:

Ένας άνθρωπος που είχε μολυνθεί με τον κορωνοϊό στη βόρεια Ιταλία κατέληξε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα σε 5, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Rai.

Πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν για κάποια άλλη ασθένεια όταν μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι τρεις άλλοι άνθρωποι που πέθαναν εξαιτίας του ιού ήταν επίσης ηλικιωμένοι και τουλάχιστον δύο από αυτούς έπασχαν από άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Facebook Comments