11 οι νεκροί στην Ιταλία - 322 τα κρούσματα

MarketNews

11 οι νεκροί στην Ιταλία - 322 τα κρούσματα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με γρήγορους ρυθμούς αυξάνονται τα κρούσματα και οι νεκροί στη γείτονα χώρα. Ήδη οι νεκροί έφθασαν του 11 και τα κρούσματα τα 322.

Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση από την πολιτική προστασία της χώρας και όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι νέοι θάνατοι αφορούν σε ηλικιωμένους στην περιοχή της Λομβαρδίας, άνω των 80 ετών. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν και νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 322.

Στο μεταξύ η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι σχολικές εκδρομές σταματούν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Τύπο, η αύξηση των κρουσμάτων μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν τα μέτρα που ελήφθησαν αποδειχθούν αποτελεσματικά, να περιοριστεί αμέσως μετά. Μέχρι στιγμής τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί σε όλη την Ιταλία είναι 229 ενώ 7 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σημειωτέον ότι η Ελβετία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, όπως έγινε γνωστό από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας. Οι αρχές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας σχετικά με το θέμα.