Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ΄ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι» αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Νωρίτερα:

Μετά από μάχη 19 ημερών στην Εντατική του “Αττικόν”, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς άφησε στις 4:00 τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. Ήταν από τις 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Την τελευταία εβδομάδα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία.  Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, έχοντας δίπλα του τη σύντροφο και τα παιδιά του. Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Το τελευταίο ιατρικό δελτίο για τον πολυαγαπημένο Κώστα Βουτσά, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στη ΜΕΘ, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες.

    “Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ” στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24″ αναφέρει το ιατρικό δελτίο.  

 

Facebook Comments