Όταν ο Μουτζούρης αποδεχόταν τη στήριξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές

MarketNews

Όταν ο Μουτζούρης αποδεχόταν τη στήριξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο κατά δήλωσή του κεντροδεξιός, Κώστας Μουτζούρης προεκλογικά είχε δεχθεί τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, την είχε χαρακτηρίσει πολύ ευπρόσδεκτη μάλιστα.

Ο κ. Μουτζούρης όταν του είχαν επισημάνει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι τον στηρίζει η Χρυσή Αυγή προεκλογικά απάντησε ότι «κάθε κόμμα που πήρε την έγκριση από τον Άρειο Πάγο να συμμετάσχει στις κοινοβουλευτικές εκλογές και συμμετέχει στη Βουλή, εφόσον μπορεί να μας στηρίξει, για μας είναι πολύ ευπρόσδεκτο».

Βέβαια υπάρχει και τελείως διαφορετική αντιμετώπιση των ψήφων της Χρυσής Αυγής… Το 2014, ο Σταύρος Δήμας είχε κατηγορηματικά δηλώσει ότι δεν θα δεχόταν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ο Κώστας Μουτζούρης πάλι εξελέγη περιφερειάρχης. 

 
00:00
 
00:21

Σημειωτέον ότι ο Κώστας Μουτζούρης, που δηλώνει αμετανόητος για τη χυδαιολογία του κατά του πρωθυπουργού, προεκλογικά μπορεί να μην είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, υποστηριζόταν όμως από μέλη και πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ, όπως ο σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, που κατάγεται από τη Λέσβο. Η στήριξη αυτή ήρθε κόντρα στη συνυποψήφιά του και μετριοπαθή πολιτικό Χριστιάνα Καλογήρου.