Το «προσφυγικό» παραμυθάκι έλαβε τέλος. Πρόκειται περί εισβολής

Αγοραστός Άγγελος

Το «προσφυγικό» παραμυθάκι έλαβε τέλος. Πρόκειται περί εισβολής, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Ερντογάν μας έκανε μεγάλο «καλό». Στέλνοντας τις ορδές των μουσουλμάνων στα σύνορα, και ο πιο δύσπιστος Έλληνας αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για «προσφυγικό» αλλά για λαθροεισβολή. Ή ακριβέστερα, για φανερή εισβολή εφόσον πλέον δεν γίνεται «λάθρα» (στα κρυφά).

Παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πανικόβλητους «αλληλέγγυους» να υπερασπίζονται την εισβολή. Την ώρα που σύσσωμος ο Ελληνικός λαός, πρωθυπουργός, στρατός, αστυνομία, πολίτες, αγρότες με γεωργικούς ελκυστήρες σφραγίζουν τα σύνορα, αριστεροί, κομμουνιστές, διεθνιστές, μπαχαλάκηδες, αντιφά, αναρχικοί, κάτι «συλλογικότητες» με «ιδιαιτερότητες» και ψυχικά τραύματα από την παιδική τους ηλικία υποστηρίζουν τον εχθρό.

Συντάσσονται με τις Τουρκικές περιπόλους που κόβουν τον φράχτη στον Έβρο, με τις Τουρκικές ακταιωρούς που συνοδεύουν τις βάρκες των εισβολέων, με τους Τούρκους στρατιώτες που βομβαρδίζουν με χημικά Ελληνικό έδαφος. Καμία έκπληξη. Πάντα στις κρίσιμες στιγμές του Έθνους, η Αριστερά ή ήταν αμέτοχη ή υποστήριζε τον εχθρό. Τώρα που έχει και «μάσα» από τις ΜΚΟ …

Αρχικά, η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν τραγική: ΜΑΤ στα νησιά να δέρνουν τους ακρίτες, οι Εθνοφρουρές των νησιών να παραδίδουν τα όπλα τους, δημιουργία μουσουλμανικών θυλάκων του εχθρού στα ακριτικά νησιά. Να έρθουν ο Ερντογάν και ο ΟΗΕ να πουν: «δημοκρατικά δικαιώματα, θα κάνουμε εκλογές» και να ψηφίσουν οι Ισλαμιστές να γίνουν Τουρκία. Επίταξη γης, εποικισμός με κεντρικά σχεδιασμένη μετανάστευση και άγρια καταστολή για όσους αντιδρούν. Μόνον στη Σοβιετική Ένωση γίνονταν αυτά.

Η σθεναρή αντίσταση των ακριτών, που θύμισαν τον ατρόμητο φρουρό των βυζαντινών συνόρων Διγενή Ακρίτα να απωθεί στις όχθες του Ευφράτη τους μουσουλμάνους εισβολείς, ανάγκασε την κυβέρνηση να σφραγίσει τα σύνορα και επιτέλους, να κόψει τα επιδόματα.

            Πως αντιμετωπίζεται η λαθροεισβολή.

-  Αλτ, ποιός είσαι;

-  Ο Χασάν, ήρθα για το επίδομα.

- Χασάν γύρνα τη βαρκούλα αντίθετα και εξαφανίσου, αλλιώς πυροβολώ.

- Μα οι ΜΚΟ μου είπαν...

- Μπαμ, προειδοποιητική βολή στον αέρα.

- "Καπνός" έγινε ο Χασάν.

            Και όχι μόνον έγινε "καπνός" αλλά τηλεφώνησε αμέσως από το κινητό που του έδωσε η ΜΚΟ στα αδέρφια του στο Πακιστάν και τους λέει: «ʼΑχμέτ, Χαλίλ, Μωχάμεντ, Γιουσούφ, Φατμέ (που είναι έγκυος με τρίδυμα και έρχεται να γεννήσει εδώ) ακούστε με καλά, μη δώσετε λεφτά στις ΜΚΟ, μας κορόϊδεψαν, καθήστε εκεί, ο στρατός τους μας πυροβολεί».

- Εεε... Χασάν περίμενε, μη φεύγεις έτσι βιαστικά. Εσύ Χασάν και όλοι οι μουσουλμάνοι είστε ελεύθεροι να φύγετε. Όσοι ΜΚΟτζηδες όμως συλληφθείτε, θα δικασθείτε για παράνομη είσοδο στη χώρα και για δουλεμπόριο. Αλλά επειδή οι υποθέσεις είναι πολλές, πρώτα τα δικαστήρια θα δικάσουν τις υποθέσεις των πολιτών που προηγούνται και μετά τις δικές σας. Ως τότε, 1-2 χρόνια θα πάρει (;) θα μείνετε στη φυλακή.

Πως αντιμετωπίζονται οι ψευτο-ανθρωπιστές.

«Ρητορική μίσους»! Το να λες ότι δεν θέλεις να εισβάλλουν στο σπίτι σου όλοι οι αλλοδαποί της γης δε σημαίνει ότι τους μισείς κιόλας

Ο Ελληνικός λαός δεν μισεί κανέναν. Αντιθέτως, εσείς μισείτε. Μισείτε την Ελλάδα. Πόσο διεστραμμένα είναι τα μυαλά σας για να μισείτε την ίδια σας την Πατρίδα; Τον τόπο που μεγαλώσατε; Την γειτονιά, τους φίλους, τις πόλεις, τα νησιά μας; Διότι όλα αυτά είναι η Πατρίδα μας. Πόση διαστροφή κρύβει η ψυχή σας για να μισείτε την ιστορία, τους προγόνους, τα ήθη και τις παραδόσεις μας και θέλετε να τα εξαφανίσετε κουβαλώντας εδώ όλους τους Ασιάτες της γης;

Για τους «ανθρωπιστές με τα λεφτά των άλλων» που παπαγαλίζετε τα γνωστά «ρατσιστής –φασίστας», σας έχω νέα: Ο ΟΗΕ θα βγάλει πρόγραμμα και θα σας καλεί να φιλοξενήσετε στα σπίτια σας τους λαθροεισβολείς. Δεν έχει «φράγκα» όμως. Τζάμπα. Άντε να δούμε πόσο «ανθρωπιστές» είστε.

Δεν θα το κάνει κανείς σας. Διότι άλλοι είναι οι σκοποί του ψευτο-ανθρωπισμού σας. Ο εναγκαλισμός ενός σημαντικού μέρους της Αριστεράς με τους λαθρομετανάστες έχει αμιγώς ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα. Από το 2008 οι Συριζαίοι μιλούσαν για «υποκατάσταση του συμβιβασμένου προλεταριάτου» (εμείς οι Έλληνες είμαστε οι συμβιβασμένοι) «με τις μάζες των εξαθλιωμένων μεταναστών οι οποίοι θα είναι το υποκείμενο της επανάστασης» (οι επαναστάτες).

Στη νοσηρή σκέψη τους, οι ψευτο-ανθρωπιστές θα χρησιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες ως «επαναστάτες» για να πραγματοποιήσουν τη βαθύτερη ονείρωξή τους: την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου. Δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι το παραμύθι του κομμουνισμού κατέρρευσε και επιζητούν να το αναστήσουν με εισαγόμενους «επαναστάτες». Το σχέδιο της φασιστεράς δεν θα πραγματοποιηθεί. Με την ονείρωξη, θα μείνουν. Πιο πολλά για τον «έρωτα» της Αριστεράς με το Ισλάμ

Για τους λίγους αφελείς.

Αναρωτηθήκατε γιατί δίνουν στους λαθροεισβολείς κάρτες ανάληψης χρημάτων που χρησιμοποιούνται μόνον στα Ελληνικά ΑΤΜ; Δεν έχουν τράπεζες στο Αφγανιστάν; Εφόσον οι «ανθρωπιστές» θέλουν να βοηθήσουν γιατί δεν τους στέλνουν τα λεφτά εκεί; Ξέρετε τι ζωή θα έκαναν στο Πακιστάν με 500 ευρώ/μήνα; Ζωάρα! Στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=xRaSZscv04M Ασιάτης φωνάζει: «Λεφτά! Τζάμπα λεφτά, ευχαριστώ Σάμος!»  

Η λύση για τη φτώχεια.

Σε χώρες της Αφρικής χρειάζεται να ταξιδέψεις 100 χλμ για να βρεις μία πένσα ή ένα κατσαβίδι. Παράγουν μόλις 30 κιλά σιτάρι το στρέμμα αντί για 500 και το συγκομίζουν με δρεπάνια. Πραγματικός ανθρωπισμός είναι να στείλουμε αγροεφόδια και μηχανήματα στις φτωχές χώρες της Ασίας και της Αφρικής ώστε να καλλιεργήσουν αποδοτικότερα τη γη τους και να ευημερήσουν στον τόπο τους. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν υπάρχει κέρδος για ΜΚΟ και μεσάζοντες. Ούτε προωθείται η παγκοσμιοποίηση, ούτε η «επανάσταση των προλετάριων».

Δύο λόγια για τους «κατατρεγμένους».

Έπνιξαν το ίδιο τους το παιδί ανατρέποντας μόνοι τους τη βάρκα για να «διασωθούν» από το λιμενικό μας: Αδίστακτοι λαθροεισβολείς που θυσιάζουν τα παιδιά τους (άλλοι πέταξαν το παιδί τους πάνω στις ασπίδες των ΜΑΤ) για να καλοπεράσουν την υπόλοιπη ζωή τους με τα επιδόματα. Εφόσον δεν διστάζουν να θυσιάσουν τα ίδια τους παιδιά, τί είναι ικανοί να κάνουν σε εμάς; Εκκωφαντική η σιωπή των ψευτο-ανθρωπιστών.

Σε άλλο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=r5r0j6qjLPE   «κατατρεγμένοι» δέρνουν τα παιδιά τους, τα σπρώχνουν βίαια κοντά στη φωτιά για να δακρύσουν τα ματάκια τους και μετά τα σέρνουν μπροστά στα συρματοπλέγματα για να δείξουν στις κάμερες πόσο «κακοί» είναι οι Έλληνες.

Ο Ελληνορωμαϊκός πολιτισμός ανύψωσε την ανθρώπινη ύπαρξη σε υπέρτατη αξία, πάνω από θρησκείες και ταξικούς διαχωρισμούς. Οι μουσουλμανικές κοινωνίες ζούνε ακόμα τον Μεσαίωνά τους. Οι λαθρομετανάστες καλεσμένοι των ψευτο-ανθρωπιστών δεν έρχονται για να γίνουν Ευρωπαίοι. Δεν το επιθυμούν και δεν μπορούν να το κάνουν. Θα χρειασθούν αιώνες για να καλυφθεί το πολιτισμικό κενό. Εάν καλυφθεί.