Ο dr House σε αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό

MarketNews

Ο dr House σε αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Όχι δεν πήρε «μεταγραφή» στην Κουμουνδούρου ο Doctor House, που έβρισκε λύση ακόμα και στις πιο περίπλοκες υποθέσεις υγείας. Άλλωστε τα πνευματικά δικαιώματα φαίνεται πως μικρή σημασία έχουν.

Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να επιστρατεύσει ακόμη και τον περιβόητο Dr. House για να περάσει το μήνυμα του προς τους πολίτες αλλά και την κυβέρνηση σχετικά με το θέμα διαχείρισης του κορωνοϊού και τη λειτουργία του συστήματος υγείας.

Ο δημιουργός πάντως τα θαλάσσωσε ακόμα και ορθογραφικά… Η Νομαρχιακή έγινε… νομαρχική.

Στην αφίσα της… Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ά Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση προσλήψεις στα νοσοκομεία, το άνοιγμα περισσότερων ΜΕΘ και την προστασία του υγειονομικού προσωπικού. Στο φόντο, λοιπόν,  αχνοφαίνεται… ο Dr. House να φορά το γάντι του.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ΣΥΡΙΖΑ και Dr House συναντιούνται. Το 2015 όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε κερδίσει στις εθνικές εκλογές, ο ηθοποιός που υποδύεται τον περιβόητο και…περίεργο Dr House, Hugh Laurie , με ανάρτησή του στο twitter είχε συγχαρεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ του είχε ευχηθεί μάλιστα στα ελληνικά “Καλή τύχη”. 

Αποτέλεσμα εικόνας για χαουζ καλη τυχη σε τσιπρα