Στην Κοζάνη μετέβησαν σήμερα το πρωί με ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρμόδιος γενικός γραμματέα Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Νεάπολη όπου εξετάζονται όλα τα νέα δεδομένα μετά την νέα απόφαση που παραταθεί η καραντίνα έως τις 6 Απριλίου στα χωριά Δαμάσκηνα και Δραγασιά Κοζάνης.

Μην χαλαρώνετε, περιμένουμε κορύφωση του κορωνοϊού μέχρι τα τέλη Απριλίου

Μας περιμένουν κι άλλες δύσκολες μέρες με τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μιλώντας στον Ελεύθερος Τύπο  εκφράζει αγωνία, τονίζοντας ότι «περιμένουμε κορύφωση της πανδημίας από τα μέσα μέχρι τα τέλη Απριλίου».

«Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, περιμένουμε την κορύφωση εντός του Απριλίου. Από τα μέσα μέχρι τα τέλη. Ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και περιμένουμε την απόλυτη συμμόρφωση των πολιτών. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης. Υπενθυμίζω κάτι βασικό: ό,τι κάνουμε σήμερα καταγράφεται αριθμητικά στην επιδημία μετά από δύο εβδομάδες», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Facebook Comments