«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα Τουρκίας μέχρι τον Ιούνιο

MarketNews

«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα Τουρκίας μέχρι τον Ιούνιο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας, το οποίο ήταν ένα από τα τελευταία της «Γηραιάς Ηπείρου» που διακόπηκε λόγω του κορωνοϊού, δεν πρόκειται να επαναρχίσει (τουλάχιστον) έως τον ερχόμενο Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/04) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας (TFF).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η απόφαση αυτή, ελήφθη σε συνεργασία με το υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού, χωρίς να διακυβεύεται η προτεραιότητα της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με τις συστάσεις της επιστημονικής μας επιτροπής. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η υγεία των αθλητών μας, όλων των ατόμων που υπηρετούν το ποδόσφαιρο και των φιλάθλων. Δεδομένης της διαδικασίας προετοιμασίας των ομάδων μας, τα πρωταθλήματά μας θα μπορέσουν να συνεχισθούν, το νωρίτερο στις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με την εξέλιξη της κατάστασης στη χώρα, έχουν προγραμματιστεί δέκα πιθανά σενάρια, για μια σταδιακή επιστροφή στις διοργανώσεις».

Να σημειωθεί ότι μετά από 26 αγωνιστικές, Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας.