Δίνουμε αίμα – Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή

MarketNews

Δίνουμε αίμα – Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με την πανδημία του κορωνοϊού να πλήττει τη χώρα μας, είναι στο χέρι του καθενός και της καθεμίας από εμάς να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Η ανησυχία των πολιτών για την προσέλευσή τους στα νοσοκομεία -σύμφωνα και με τις συστάσεις των ειδικών- έχει προκαλέσει δραματική μείωση των αποθεματικών αίματος.

Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καλούμε τα μέλη μας να δώσουν αίμα. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε ένα βίντεο που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όλων και την αύξηση της συμμετοχής στις αιμοδοσίες, που πια πραγματοποιούνται με ασφάλεια εκτός νοσοκομείων.

Ενημερωθείτε για την πλησιέστερη διαθέσιμη αιμοδοσία εδώ:

Κάνουμε ένα δώρο ζωής. Δίνουμε αίμα.

«Μένουμε σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε να μειωθούν τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, για αυτό και όσοι έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε και πρέπει να δώσουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή», Παύλος Μαρινάκης, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ.