Παρά τον αρχικό “κατευνασμό” της UEFA στις φημολογίες περί «απόσυρσης» από το Euro 2020, πόλεων και χωρών που «χτύπησε» ανελέητα ο κορονοϊός, ο Αλεξέι Σορόκιν, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Αγία Πετρούπολη- Euro2020», έριξε «βόμβα» στο Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ πιθανό εντέλει να αποσυρθούν κάποιες πόλεις και να οριστούν νέες, στη δωδεκάδα των πόλεων που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Η UEFA σκέφτεται να μην διεξαχθούν ματς του Euro σε Ιταλία και Ισπανία

«Το Euro θα διεξαχθεί πιθανότατα θα διεξαχθεί μεταξύ 11 Ιουνίου και 11 Ιουλίου 2021, με πρόθεση να υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα και οι ίδιες πόλεις. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, το πρόγραμμα δεν μπορεί να επισημοποιηθεί. Η UEFA είναι σε επαφή και με τις 12 πόλεις και ανακοινώσεις θα γίνουν στο μέλλον» ανέφερε στο αγγλικό «Sky Sports» αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, όμως ο Σορόκιν ήταν πολύ πιο «κυνικός».

Μιλώντας στο ρωσικό TASS, ο άνθρωπος που «έτρεξε» ουσιαστικά με απόλυτη επιτυχία όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, τόνισε πως «…όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 30 Απριλίου. Τότε θα οριστικοποιηθεί ποίες πόλεις θα συνεχίσουν κανονικά στην οργάνωση των αγώνων του επόμενου Euro και ποιες θα επιλεχθούν στη θέση αυτών που θα… αποσυρθούν».

Facebook Comments