Πρόστιμο σε Π. Κωνσταντίνου και Τζαβέντ Ασλάμ για αδικαιολόγητη μετακίνηση

MarketNews

Πρόστιμο σε Π. Κωνσταντίνου και Τζαβέντ Ασλάμ για αδικαιολόγητη μετακίνηση, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Δεν γλίτωσαν από την τσιμπίδα του νόμου ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου (επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της “ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑNΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ”) και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ.

Το πρόστιμο για αδικαιολόγητη μετακίνηση  καταγράφηκε στην Γλυφάδα όπου οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως επεδίωξαν να επισκεφτούν απεργούς πείνας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η πλευρά των δύο μιλάει για “εκδικητικά πρόστιμα” και συγκεκριμένα σε ανάρτηση του Κεερφα (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) στο facebook αναφέρονται τα εξής:

“Κατοπιν ανωθεν συνεννοησεων εμποδιζεται η συναντηση μας με απεργους πεινας στο ΑΤ Γλυφαδας και επιβληθηκαν εκδικητικα προστιμα στον Τζαβεντ Ασλαμ, προεδρο Πακιστανικης Κοινοτητας Ελλαδος και Πετρο Κωνσταντινου, συντονιστη ΚΕΕΡΦΑκαι δημοτικο συμβουλο Αθηνας οι οποίοι πηγαν εκει με καλεσμα των ιδιων των κρατουμενων απεργων πείνας”.

Πηγή:Timeline.gr