Αλλάζουν και πάλι οι μέρες προβολής του MasterChef

MarketNews

Αλλάζουν και πάλι οι μέρες προβολής του MasterChef, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αλλάζουν και πάλι οι μέρες προβολής του MasterChef. Αυτή η σεζόν είχε πολλές αλλαγές, καθώς εκεί που όλοι είχαν συνηθίσει την καθημερινή του προβολή, η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε τη μείωση των επεισοδίων σε τρία και τελικά σε δύο.

Το πρόβλημα για το ριάλιτι δεν ήταν τα γυρίσματα, καθώς είχαν προνοήσει και είχαν γυρίσει όλα τα επεισόδια μέχρι τον τελικό. Το πρόβλημα ήταν το πολύ απαιτητικό μοντάζ, που δεν μπορούσε να γίνει με τον τρόπο που γινόταν, δεδομένων των μέτρων προφύλαξης.

Δεδομένου ότι πλέον έχει ξεκινήσει μια περίοδος κανονικότητας, η παραγωγή και οι τεχνικοί μπαίνουν δυναμικά στη μάχη και πλέον θα έχουμε ακόμα ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, το MasterChef μεγαλώνει ξανά και από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

Ενδεχομένως μάλιστα να δούμε ξανά πέντε επεισόδια την εβδομάδα, προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό στα μέσα Ιουνίου, όπως είναι προγραμματισμένο.