Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Χανιά, από το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, παραμένοντας έως και την Κυριακή.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

22-9

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hania.news, μετά την άφιξή του στα Χανιά, ο κ. Μητσοτάκης -συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο- επισκέφθηκε τη Μονή Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι, όπου είχε συνάντηση με τον ηγούμενο του μοναστηριού, επίσκοπο Δορυλαίου, Δαμασκηνό.

MHTSOTAKHS-DAMASKHNOS2

Στην παρέα τους και ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

MHTSOTAKHS-DAMASKHNOS

Σε ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο Facebook, η Μονή αναφέρει:

«Την Ιερά Μονή μας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη. Ενδιαφέρθηκε για την διαδιακασία ανακαίνισης της Μονής, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.

Επίσης συνεχάρη από κοντά τον Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Μονής μας κ.κ. Δαμασκηνό για την εκλογή και την χειροτονία του ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έχει κάνει σημαντικό έργο στην ιστορική Μονή.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη».

11-19

Facebook Comments