Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καταγγέλλει μια αισχρή ανάρτηση που αναφέρει ότι «ο γιος του είναι νεκρός».

Συγκεκριμένα, η ψευδής «είδηση» προέρχεται από ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας το εξής: «ΕΚΤΑΚΤΟ: πέθανε ο γιος του @AdonisGeorgiadi, είχε ανάγκη από εγχείριση καρδιάς, δυστυχώς το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο στο αγ. σοφίας δεν λειτουργεί πλέον».

Έτσι λοιπόν, ο Α. Γεωργιάδης έγραψε: «Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».

 

Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση. https://twitter.com/iconpoetry/status/1266475522088939522 …

 

 
 

 

Facebook Comments