Μέσα από τα social media ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή στους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

“Nα μην ξεχάσουν οι πολίτες τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχουν υιοθετηθεί εδώ και καιρό, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ζητάει ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

 

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!”, σημειώνει συγκεκριμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

“Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μεχρι τώρα προσπάθειά μας και και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…”, κατέληξε.

1

Facebook Comments