Στήριξη Δούρου σε Παπαδημούλη: «Δεν χρωστάει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρήματα»

MarketNews

Στήριξη Δούρου σε Παπαδημούλη: «Δεν χρωστάει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρήματα», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Να καλύψει τον Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή την περιβόητη υπόθεση της «Παπαδημούπολης», επιχείρησε η Ρένα Δούρου, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7.

«Οταν ο κόσμος αυτή τη στιγμή σου λέει κάτι δεν πάει καλά, και με την αξιοπιστία των πολιτικών οριζόντια, και με τα πόθεν έσχες, και με τον τρόπο που μοιράστηκαν τα χρήματα, πρέπει να βρούμε κάτι να το συμψηφίσουμε: «όλοι ίδιοι είναι» ανέφερε αρχικά η κ. Δούρου.

«Ο Παπαδημούλης δεν χρωστάει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρήματα σε offshore, δεν βρίσκεται το όνομά του σε τίποτα Panama Papers, δεν τα απέκρυψε τα εισοδήματα, τα βρίσκει το 2019, τα χάνει το 2020», συνέχισε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

«Εμένα αυτό που με τρομάζει, είναι σε μία νόμιμη διαδικασία, να γίνεται μία προσπάθεια να συμψηφίζουμε», τόνισε η κ. Δούρου.