Ξανά παρουσιαστής ειδήσεων ο Τέρενς Κουίκ – Σε ποιο κανάλι έπιασε δουλειά

MarketNews

Ξανά παρουσιαστής ειδήσεων ο Τέρενς Κουίκ – Σε ποιο κανάλι έπιασε δουλειά, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρώην υπουργός Τέρενς Κουίκ,  μετά το πέρασμα του από την πολιτική, επέστρεψε στη δημοσιογραφία.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και τις Δευτέρες θα λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «ΕΞΤΡΑ TV» της Κύπρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση του:

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Ξεκίνησα!Σαββατοκύριακο &Δευτέρα,στο στούντιο του ΕΞΤΡΑ TV Κύπρου,για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.Αυτό που έκανα μια ζωή!! Δευτέρα &η εκπομπη με συνεντεύξεις ή θέματα επικαιρότητας.Τρίτη-Παρασκευή Αθήνα για τις γνωστές υποχρεώσεις μου.Σας ευχαριστώ για τα rt & like!Με τιμάτε».

Αρκετοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή νέα αρχή, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος του έγραψε «Καλή επιτυχία αγαπητέ μου Τέρενς!», με τον Τέρενς Κουίκ να απαντά με μια φωτογραφία από τα παλιά, σχολιάζοντας: «Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε Νίκο. Εκτιμώ αφάνταστα τις ευχες σου. Το Δελτίο Ειδήσεων στο DNA μου δεν λέει να κάτσει φρόνιμα! Ούτε τα χρόνια μου με τις συνεντεύξεις. Real ολική επαναφορά στη δουλειά μου. Ξαναγύρισαν μνήμες σε όμορφες μέρες μας!». 

nikos_xatzi