Στεφανίδη: «Δεν κατάφερα αυτό που ήθελα»

MarketNews

Στεφανίδη: «Δεν κατάφερα αυτό που ήθελα», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Δεν κατάφερα αυτό που ήθελα σήμερα (σ.σ. εχθές 09/07/2020). Δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο από ότι περίμενα με την έλλειψη κοινού αλλά κυρίως με την έλλειψη συναθλητριών/αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρ΄ όλα αυτά, ήταν μια μοναδική εμπειρία και μια ωραία ευκαιρία να ωθήσω τον εαυτό μου σε μεγαλύτερα άλματα».

Αυτό είναι το μήνυμα που ανήρτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Facebook, με το οποίο συνόδευσε μία φωτογραφία από το στάδιο «Mt Sac Antonio College» στην Καλιφόρνια. Εκεί, όπου δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4 μέτρα και 46 εκατοστά στο πλαίσιο των Inspiration Games της Ζυρίχης, διοργάνωση που ανήκει στη σειρά Diamond League και διεξήχθη σε επτά στάδια, με τη συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, είχε τρία άκυρα άλματα σ΄ ένα ύψος που έχει... για «πρωϊνό», επηρεασμένη όπως παραδέχθηκε από την έλλειψη «ζωντανού» ανταγωγισμού και φιλάθλων.

Σε κάθε αγώνισμα, συμμετείχαν τρεις αθλητές, ο καθένας από διαφορετικό στάδιο. Στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, συμμετείχαν ακόμη η Σάντι Μόρις και η Αντζέλικα Μπένγκτσον. Η Αμερικανίδα πήρε τη νίκη με άλμα στα 4,66 μ., ενώ η Σουηδέζα πέρασε το 4,46 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Η Μόρις στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,76 μέτρα.