Δριμύτατη επίθεση στον πρώην πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση εξαπολύει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας, παράλληλα, εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε η ομάδα ΔΡΑΣΗ της αστυνομίας κατά τα χθεσινά επεισόδια.

“Η ΔΡΑΣΗ δεν επιχείρησε να διαλύσει τη διαδήλωση. Πέρασε μέσα από τη διαδήλωση κυνηγώντας μπαχαλάκηδες” εξηγούν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη στην καταγγελία Βούτση για τον ασφαλίτη στο προαύλιο της Βουλής: Μιλάει σαν εκπρόσωπος των μπάχαλων [εικόνα]

Το υπουργείο απαντά και στην καταγγελία του κ. Βούτση στην Ολομέλεια της Βουλής. Σημειώνεται ότι ο κ. Βούτσης είχε αναφέρει: “υπάρχει φωτογραφία, δυστυχώς, ανθρώπου ο οποίος ήταν στον περίβολο της Βουλής, εξ όσων μου κατατέθηκε, ντυμένου όχι με αστυνομικά, ο οποίος με walkie talkie είχε κατευθείαν επαφή πιθανότατα και ενδεχόμενα με άτομα τα οποία έκαναν αυτές τις όποιες έκνομες ενέργειες ανάμεσα σε αυτό το μπλοκ”.

Για φαρμακερή θεωρία συνωμοσίας κάνει λόγο το υπουργείο: “Ο κ. Βούτσης κάνοντας λόγο για ασφαλίτη στο προαύλιο της Βουλής ανανεώνει τη φαρμακερή θεωρία συνωμοσίας. Για κακή του τύχη τον είχε διαψεύσει η κυρία Γεροβασίλη τον Ιανουάριο του 2019. Στο προαύλιο της Βουλής ήταν αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας που συντόνιζε τις δυνάμεις. Αν απαγορεύεται από αξιωματικό της κρατικής ασφάλειας να κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα να μας το πει ο κ. Βούτσης. Η ανεύθυνη μεταφορά στην αίθουσα του κοινοβουλίου δήθεν πληροφοριών, ταιριάζει σε εκπρόσωπο των μπάχαλων και όχι σε πρώην πρόεδρο της Βουλής”, αναφέρει.

Facebook Comments