Στους «ανίσχυρους» του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League τοποθετήθηκε ο ΠΑΟΚ και στην πρώτη του προσπάθεια για να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης θα βρει μία εκ των Βικτόρια Πλζεν, Μπεσίκτας ή, Ραπίντ Βιέννης.

Ο λόγος που ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να μπει στο γκρουπ των «ισχυρών» προήλθε από το γκολ του πρώην επιθετικού του Ατρόμητου και νυν της Γκεζτεπέ στις καθυστερήσεις με το οποίο η ομάδα του επικράτησε με 3-1 της Σίβασπορ.

Αυτομάτως. μετά από αυτή την εξέλιξη η Μπεσίκτας πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» από την Τουρκία για το Champions League, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στους «μη ισχυρούς» του 2ου προκριματικού της διοργάνωσης.

Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Champions League θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, ενώ το ματς που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς θα είναι μονό και θα γίνει είτε στις 25 είτε στις 26 Αυγούστου, ενώ η έδρα θα καθοριστεί μετά την κλήρωση.

Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό, τότε θα έχει εξασφαλίσει παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Facebook Comments