Στον ΑΠ από τη Βουλή το υλικό για την πρόταση παραπομπής του Δ. Παπαγγελόπουλου

MarketNews

Στον ΑΠ από τη Βουλή το υλικό για την πρόταση παραπομπής του Δ. Παπαγγελόπουλου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στον Άρειο Πάγο παρέδωσε σήμερα η Βουλή όλα τα πρακτικά, δικογραφίες και σχετικό υλικό που αφορούν στην ποινική δίωξη κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Πρόκειται για υλικό με το οποίο μπορούν να εκκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αναφορικά με την πρόταση της Ολομέλειας για να ελεγχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός για οκτώ ποινικά αδικήματα και να ξεκινήσει τις εργασίες του το Δικαστικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου κληρώθηκαν χθες στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας.


Η Βουλή σήμερα παρέδωσε στη Δικαιοσύνη συνολικά 18 φακέλους, εκ των οποίων οι 11 περιλαμβάνουν έγγραφα και μαρτυρικές καταθέσεις στην προανακριτική επιτροπή της, τέσσερις σχετικές με την υπόθεση δικογραφίες, την πρόταση σύστασης της προανακριτικής, το πόρισμά της κι έναν φάκελο με όλα τα εξερχόμενα έγγραφα της επιτροπής.