Στην online έναρξη τραπεζικής συνεργασίας για επιχειρήσεις προχωρά η Alpha Bank, εισάγοντας ακόμη μία πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία στο χαρτοφυλάκιό της.

Με τη νέα υπηρεσία (Digital Business Onboarding) η Alpha Bank, πρώτη στην ελληνική αγορά, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν την τραπεζική τους σχέση με την Τράπεζα εύκολα, γρήγορα και χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Η νέα υπηρεσία συμπληρώνει μία σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών για επιχειρήσεις -όπως η online ανανέωση των νομιμοποιητικών τους εγγράφων που δημιούργησε η Alpha Bank το 2019 και η online εγγραφή στο e-Banking Επιχειρήσεωνγια την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών της Πελατών, σε αποκλειστικά online περιβάλλον.

«Η νέα υπηρεσία Digital Business Onboarding προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν σύγχρονο και διαδραστικό οδηγό για την έναρξη της τραπεζικής συνεργασίας τους με την Alpha Bank σε αποκλειστικά ψηφιακό περιβάλλον, και τη δυνατότητα online υποβολής των απαραίτητων εγγράφων, με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη του Πελάτη σε Κατάστημα.

Στόχος μας είναι να παραμένουμε πρωτοπόροι στις ψηφιακές υπηρεσίες διατηρώντας τους Πελάτες μας στο επίκεντρο», αναφέρει ο Διευθυντής Ψηφιακής Τραπεζικής της Alpha Bank, Άγης Παπαστεργίου.

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Alpha Bank, καλύπτει όλες τις κύριες νομικές μορφές των επιχειρήσεων (ΑΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ), με χώρα έδρας και φορολογίας την Ελλάδα, και θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δυνατότητες

Facebook Comments