Πριν μερικές εβδομάδες, ένας ακόμη μαύρος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικό που τον πυροβόλησε 7 φορές. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αρχικά έκαναν χρήση τέίζερ για να τον αναισθητοποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Όταν το θύμα άρπαξε μαχαίρι που είχε μέσα στο αυτοκίνητο του, ένας από τους αστυνομικούς τον πυροβόλησε 7 φορές.

Το τραγικό συμβάν απετέλεσε την αφετηρία για νέες μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σα διάφορες πόλεις κατά του ρατσισμού και συμπαράστασης για την αξία και σημασία των μαύρων ζωών (Black lives matter), που κατευθύνεται από την συνώνυμη οργάνωση, που είναι οι οργανωτές και πρωταγωνιστές των διαδηλώσεων σε δεκάδες πόλεις.

Ομάδες του ΝΒΑ και άλλων αθλημάτων είτε ανέβαλλαν παιχνίδια η τα σαμποτάρησαν και πολλοί αθλητές εξέφρασαν την οργή τους μπροστά στις τηλεοράσεις. Στους τελευταίους δυο μήνες είχαμε ξανά παρόμοιες εικόνες με χιλιάδες άτομα να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, αφίσες με το Black lives matter να κυριαρχούν παντού και αθλητές να γονατίζουν και να υψώνουν την γροθιά τους μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι μαύρες ζωές έχουν αξία, όπως και οι λευκές, κίτρινες, καφέ ή ότι άλλα χρώματα προτιμούν όσοι φαντάζονται τις ζωές χρωματιστές. Όμως αν μιλάμε για τις μαύρες ζωές μόνο, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που οφείλουν πρώτα να τις σεβαστούν είναι οι ίδιοι οι μαύροι.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του αμερικανικού κέντρου Woodson, που είναι μαύρος και αγωνιστής πολιτικών δικαιωμάτων, για κάθε έναν  μαύρο που δολοφονείται από λευκό αστυνομικό, 270 μαύροι δολοφονούνται από άλλους μαύρους.  Με άλλα λόγια, στους 1.000 μαύρους που πέφτουν θύματα δολοφονιών, οι 996 είναι θύματα μαύρων δραστών και μόνο 4 είναι θύματα αστυνομικών.

Αν ο ρατσισμός είναι η αιτία για τις δολοφονίες των μαύρων, σύμφωνα με τους άνω αριθμούς, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ρατσιστών είναι μαύροι! Είναι αδύνατο να δώσει κανείς κάποια άλλη εξήγηση.

Δυστυχώς, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, αναίσχυντα και εσκεμμένα αποκρύπτουν  την αλήθεια για το πραγματικό και θλιβερό πρόβλημα των χιλιάδων αθώων μαύρων που δολοφονούνται κάθε χρόνο.  Εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου και τον καθοδηγούν σε λάθος κατεύθυνση χρησιμοποιώντας τον ρατσισμό σαν πυροτέχνημα, αποκρύπτοντας ποιοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τους εγκληματικούς θανάτους των μαύρων.

Όπως επίσης αποκρύπτουν την αλήθεια για την οργάνωση Black Lives matter  που όχι μόνο δεν νοιάζεται καν για τις μαύρες ζωές, αλλά είναι υπεύθυνη για τουλάχιστον 20 δολοφονίες μαύρων, εκατοντάδες τραυματισμούς και καταστροφές καταστημάτων και οικιών που ανήκουν σε μαύρους. Η οργάνωση είναι επίσης υπεύθυνη για καταστροφές και βανδαλισμούς εκκλησιών, δημοσίων κτιρίων και αγαλμάτων μεταξύ των οποίων θρησκευτικά αγάλματα της Θεοτόκου και του Χριστού, άλλα αγάλματα όπως του Χριστόφορου Κολόμβου, του Ινδού φιλοσόφου Γκάντι, αγάλματα μαύρων στρατιωτών, τέως προέδρων και στρατηγών ακόμη και αυτών που πολέμησαν για την απελευθέρωση των μαύρων σκλάβων.  Όμως, όλα αυτά πέρασαν απαρατήρητα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Πρόσφατα, ένας από τους ηγέτες της οργάνωσης δήλωσε δημόσια ότι είναι μαρξιστές και απείλησε ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλουν, θα διαλύσουν το κοινωνικό σύστημα. Όσοι ήλπιζαν να ακούσουν ότι η οργάνωση αγωνίζεται για την καλυτέρευση της ζωής των φτωχών μαύρων και της υπεράσπισης των μαύρων ζωών, σίγουρα απογοητεύθηκαν.  Αμφιβάλλω αν πολλοί υποστηρικτές του μαρξισμού συμφωνούν ή θέλουν να σχετίζονται με την ατζέντα της αυτοχριζόμενης μαρξιστικής οργάνωσης  Black Lives matter. 

Παρά ταύτα, η οργάνωση χρηματοδοτείται με εκατομμύρια από ηθοποιούς του Χόλυγουντ και από εταιρείες που ενέδωσαν στις απειλές και στους εκφοβισμούς της οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι σήμερα η οργάνωση έχει συγκεντρώσει $1 δισεκατομμύριο δολάρια.  Που πήγαν τα χρήματα; Τα 70% ήτοι $700 εκατομμύρια, πήγαν στις τσέπες των αφεντικών της οργάνωσης σαν μισθοί και πληρωμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Προφανώς οι μαρξιστές ηγέτες επέλεξαν τον καπιταλισμό για τους ίδιους. Το υπόλοιπο 30%, ήτοι $300 εκατομμύρια, πήγαν σε αγορές διαφημιστικού υλικού, ενοικιάσεις γραφείων, λεωφορείων και πληρωμές για να μεταφέρουν χιλιάδες διαδηλωτές από πόλη σε πόλη και επίσης σε πληρωμές πολιτικών που τους επιτρέπουν να καταστρέφουν τις πόλεις τους.  Πόσα χρήματα διατέθηκαν για φτωχούς μαύρους και μαύρες οικογένειες; Μηδέν. 

Το μηδέν εκφράζει και την αξία που δίνει η οργάνωση και πολλά μέσα ενημέρωσης στις εκατοντάδες μαύρες ζωές που χάνονται στα χέρια άλλων μαύρων. Για αυτούς, η μαύρη ζωή έχει μόνο αξία όταν ο δολοφόνος είναι λευκός ρατσιστής αστυνομικός.

Πολλοί μαύροι ήδη αναγνωρίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι λίγοι λευκοί ρατσιστές αλλά οι ίδιοι οι μαύροι. Τονίζουν ότι είναι αδιανόητο να μιλά κανείς μόνο για ρατσισμό, όταν στους 271 μαύρους που δολοφονούνται, οι 270 είναι θύματα μαύρων δραστών. Κατηγορούν την Black Lives matter σαν εγκληματική οργάνωση, που οι ηγέτες της έκλεψαν  εκατοντάδες εκατομμύρια που έπρεπε να πάνε για βοήθεια φτωχών μαύρων και για οικονομική ανάπτυξη μαύρων περιοχών.

Όλοι οι γνωστοί μεγάλοι αθλητές που βγαίνουν στην τηλεόραση καθημερινά και μιλούν ενάντια του ρατσισμού και για την αξία των μαύρων ζωών, θα μπορούσαν να βοηθήσουν πραγματικά στην λύση του προβλήματος, αν στρέψουν την προσοχή στις μαύρες κοινότητες, προωθώντας μηνύματα ενάντια της βίας, δίνοντας έμφαση στην αξία και σεβασμό για κάθε ζωή και βοηθώντας οικονομικά στην καλυτέρευση των συνθηκών προστασίας σε περιοχές και πόλεις όπου κάθε εβδομάδα δεκάδες νεαροί μαύροι δολοφονούνται από άλλους μαύρους.

Όμως είναι ανευθυνότητα και υποκρισία να μιλούν για την αξία των μαύρων ζωών μόνο αν κάποιος αθώος μαύρος χάνει την ζωή του από λευκό αστυνομικό αλλά να αγνοούν και να αδιαφορούν για τις ζωές αθώων μικρών κοριτσιών και εκατοντάδων άλλων νεαρών μαύρων γιατί είχαν την ατυχία να δολοφονηθούν από μαύρους. Όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος, αλλά η άγνοια που δείχνουν, τους έχει μεταβάλλει σε πιόνια εκμετάλλευσης από αυτούς που εσκεμμένα διαιωνίζουν και εκμεταλλεύονται το πρόβλημα.  

Facebook Comments