Συμφωνία επέκτασης συμβολαίου διάρκειας τριών ετών, από το 2022 έως το 2025, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος υπέγραψε η Intralot μέσω της θυγατρικής της στη Νέα Ζηλανδία, INTRALOT NZ Ltd., με το Υπουργείο Εσωτερικών (Department of Internal Affairs).

Πρόκειται για την παροχή του συστήματος Ηλεκτρονικής Εποπτείας (Electronic Monitoring System – EMS). Στο πλαίσιο του συμβολαίου, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες reporting, accounting, auditing και ασφαλή διαχείριση των σημείων πώλησης (Class 4).

Σημειώνεται ότι η Intralot εισήγαγε το σύστημα EMS τον Μάρτιο του 2007 με στόχο να παρέχει εποπτεία και επίβλεψη της λειτουργίας των τερματικών τυχερών παιχνιδιών στα σημεία πώλησης, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των παιχνιδιών και παρέχοντας επακριβή οικονομική ενημέρωση επί των σχετικών συναλλαγών.

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot ευχαρίστησε το Υπουργείο Εσωτερικών για τη συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνει την τελευταία δεκαετία στην εταιρεία και σημείωσε: “Η επέκταση της συνεργασίας μας αποδεικνύει την επιτυχημένη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από την εταιρία μας για τη λειτουργία του συστήματος EMS. Η παγκόσμιας κλάσης λύση μας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών, ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά ρυθμιστικά περιβάλλοντα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το Υπουργείο Εσωτερικών, δημιουργώντας ένα υπεύθυνο περιβάλλον διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών για την τοπική κοινωνία των παικτών”.

Facebook Comments